Anu resep tarucing sok geura nulis didieu…..

191 Balesan to “Tarucing”

  1. Hono H Says:

    Haturan Pak Oom….panginten putrana bapak Maskar, kuwu tegaljugul sateuacana bapak Upen….

  2. Oom Komarudin Maskar Says:

    Tksh, sumuhun – mangoom teh putra Abah Maskar. Leres abah teh Kuwu tegaljugul dugi ka taun 1968 – sateuacan Alm. Bapak Upen… punten mancakaki, Alo Hono teh putrana bapa? palih mana bumina? salam.

  3. Rastono Says:

    Sateu acan cep Hono ngawaler, punten sakedik ku abdi diwaler. Cep Hono teh putrana Bp. Hj Suhardi (Mantan Sekdes Tegaljugul waktos jaman Bp. Upen alm. putrana abah Surma alm. palih kulon). Tangtos Mang Oom tepang ka P’ Ulis mah.

  4. Bambang Sutresnawan Says:

    S e p i. E u y.


  5. Asslmkum sadulur sadaya… Hayu ah urang tatarucing deui itung itung nostalgia..
    Sok ari lemesna irung naon cing?
    Mangga…

  6. Hono H Says:

    rorompok korong……………..


  7. Terangan we geuning si akang mah…yeuh aya deui kang..
    Ari di toel emboy di tonjok teuas..naund tah mangga..

  8. Dabon Says:

    Tai hayam dina teng baja. Eta lain

  9. Udin jalal Says:

    Cing ari bahasa leumeus na heuay! naon tah…?

  10. Hono H Says:

    Patebih waos…………………..

  11. Udin jalal Says:

    Leureus kang Hono H. Aya deui kang sok masih keneh,Ari leumeus hulu naon atuh sok….???

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s