Mangga anu bade ngawangkong geura eusian halaman ieu.

198 Balesan to “Ngawangkong”

  1. Hono H Says:

    Uing deui…uing deui……..


  2. assalamu’alaikum kang Rastono, teu hilap ka kang Hono na oge.. punten nembe ngalongokan deui yeuh. . soal na nuju sibuk teuing sisibukning ieu teh.. kumaha daramang??

    kumaha taun ayeuna teh bade marudik nteu kang..?

  3. Hono H Says:

    Jempling…sajempling-jemplingna……jiga gaang ka geleng ku salender….

  4. Udin jalal Says:

    Assalamualaikum wr.wb Kumaha kbarna warga/gi tegal jugul sadayana? kunaonnya ari di facebook rame ari didieu jeumpling2 teuing atuh kamarana atuh anu sanes na….?


  5. Hadir…kumaha cageur bandar onta?

  6. De2 Says:

    hadirrrr

  7. Ki Silah Says:

    Entos apal jalmi na mh asa lewih afdoL

  8. Ki Silah Says:

    Usum halodo nganter bapa ngala cau d pasir pugag,
    pepelakan ge geus gararing kapoe panon poe

  9. Ki Silah Says:

    Sampurasuuuuunnnn….

  10. Aki Kuncen Says:

    Sampurasuunn, nepangkeun sim kuring Aki Kuncen

  11. Rastono Says:

    Rampes…., geura asuk Ki da pantona teu di tulakan. pake we sendalna da kami ge nyaho Aki mah tara make sendal. Jam sabaraha ti Citapen atuh Aki teh, jam sakieu karek nepi ka Tegaljugul.

  12. Ki Silah Says:

    hadirrrr…..

  13. pyank Says:

    puntennnnn……

  14. Aki Kuncen Says:

    Hahaha..Mbah Rastono,,,,punten ieu dampal lamokot ku leutak sareng Aspal Ngora,, wios ah abdi mah bade nyengcle wae di luhur Kasur,, nya eta kamari shubuh tuturubun buru-buru gurunggusuh nyusul Bu Uun nu nyuhun dudukuy,, jadi weh anjog ka Tegal Jugul na teh geus barang reup,, jaba tadi kahadang ku Sandekala deuih..

  15. isep Says:

    bade gabung ah”””

  16. dabon Says:

    Hadir


  17. Assalamualaikum…………aya keneh jalmian teu??? Hoyong ngobrol euy…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s