Desa Sidamulya sekarang ini merupakan penerus dari Desa Tegaljugul.

Adapun susunan pengurus perangkat desa Sidamulya adalah sebagai berikut :

Kepala Desa

:

PJS. Bapak Sukendi

Sekretariat Desa

:

Ibu Mumut Mutmainah

Kaur Pemerintahan

:

Bapak Sueb

Kaur Umum

:

Bapak Sukendi

Kaur Ek Bang

:

Bapak Maman Rukmana

Kaur Kesra/Ketib

:

Bapak Amat Nurahmat

Rurah I

:

Bapak E. Sarkosi, S.Pd.

Rurah II

:

Bapak Suteja

Patok Desa

:

Bapak Untung&Kawan-kawan

Bale Desa tempat berkantornya aparat pemerintah desa Sidamulya, sekarang bangunannya bagus, mudah2an kerja aparat juga jadi bagus dan penuh motivasi……

masjid

Mesjid kita berdiri dengan megahnya, pemugaran terakhir pada masa pemerintahan Bapak Sarkim berhasil membangun mesjid secara swadaya dan hasil kerja keras seluruh warga desa Tegaljugul baik yang tinggal di Desa mupun di perantauan. Hatur nuhun kanggo sadaya donatur anu tos masihan sabagian rizqina di jalan Allah. Pamugi sing kagentosan ku mangrebu-rebu kasaean ti Allah SWT. Amiin.

40 Balesan to “Sidamulya”

  1. Endang A. Sutisna Says:

    tiiseun keneh…kang tono cing geuingkeun atuh..baralak hmmm ngaliwet yuk make baralak tereh asak tur raos geura…sambel coet jeung tanjan duhh mani edot euy.


  2. Askum sadayana,kumaha daramang? punten sanes ngahilapkeun ka saderek saderek sadaya,khususna kangge kang Tono,kang Hono,teu hilap kangge kang Endang salam tepang we ti abdi yudi zambronk tea..he.he.. Asa isin kang nembe ngonghol deui ka ieu blog urang sarerea,soalna aya masalah teknis..kumaha kang kamari mudik teu?

  3. Endang A. Sutisna Says:

    wass jang Yudi..hoyong mudik mah kamari teh..ngan di Pamulang rada rariweuh geuning, ke susuganan aya waktos bade ka Lembur insya Allah ngalangkung ka Tegaljugul susuganan pendak sareng cep yudi..ijah..jae..


  4. Muhun kang di antos pisan di rorompok abdi di pakalereun tegaljugul tea..oh jdi teu mudik kang? ieu lah fungsina aya blog urang sarerea teh,tiasa ngawangkong sareng saderek saderek urang nu aya di pangumbaraan,itung itung ngalepas kasono ka lembur urang tercinta..

  5. Ki Silah Says:

    ass…

    nuhunkeun sasakala asal muasalna desa sidamulya ath!!
    kanggo tiugas ti kampus

  6. sesuatu Says:

    wiiss desa siamulya semoga tambah sukses ea

  7. ralimkng Says:

    asalamu alaikum wr.wb …nguningakeun rehna sadaya masyarakat urang sidamulya ayeuna tos kenging saurang pamimpin desa nyaeta Bpak Sukendi parantos kapilih janten Kepala Desa Sidamulya 2013 dugi ka 2019 ….Alhamdulillah urang doakeun sing tias mimpin rahayat , sareng tias nyepeng amanah …Amiiiin ya Robbal aaa’lamiiin

  8. dabon Says:

    Sampurasun

  9. tati gang nasim Says:

    Muhun ath п̥̥̲̣̣ya̶̲̥̅̊,alhmdlh mdh2an sairing nyerelekna waktos desa sidamulya teh kanggo kapayunna langkung sae deui dina sagala bidang pokona mah lah,,, salam tepang ti abdi rayina a daling tea

  10. Eka Says:

    keren bang, tegaljugul desa kecil dengan sejuta cerita(y)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s