j0254436Basa Sunda : Supados langkung rame, mangga geura eusian buku tamuna atuh.

Bahasa Indonesia : Biar lebih ramai, kami harapkan pengunjung mengisi buku Tamu ini.

Hatur Nuhun / Terima Kasih.

282 Balesan to “Buku Tamu”

  1. Hono H Says:

    Ternyata sayah nu paling teiheula di taun 2011………..kamarana euy….?????

  2. Ki Silah Says:

    muhun a. abdi nu kadua.by nank .


  3. ka tilu kajeun telat ge….hehehehe

  4. Aki Kuncen Says:

    Sim Kuring tos nawis na buku Tamu ti Kamari,, tapi ningan teu acan di pasihan Angpao na..??

  5. Aki Kuncen Says:

    Punten bade Tumaros ka Nini/Aki Goah,, bilih aya nu uninga rehna abdi nuju milarian rencang SMPN Jalaksana kapungkur, namina Kang JUNI sareng Kang WAWAN SISWANDI.. pami tepang, bewarakeun ka abdi aya dimana sareng nyuhunkeun nmr Tilpun atanapi Henpon na. Hatur nuhun..

  6. Rastono Says:

    Dasar Aki-aki tujuh mulud siah, neangan nomer HP didieu mah moal aya, aya oge nomer togel. Juni mah aya di Tegaljugul, Ralim aya di imah mun Wawan aya di bogor. Nomer HP ke dikirim kana inbox nya. Tong matak ngerakeun dewek siah mani kudu dibere angpow sagala, lamun erek oge didinya nyumbang ka kami.

  7. Eko_oHan Says:

    Asssalami teu ampir kadieu..
    Salam we ka sadaya

  8. Rastono Says:

    Geus lami yeuh teu aya anu ngulampreng ka ieu blog…


  9. salam kenal, salam sejahtera,
    tampilan blog anda sangat bagus, semoga bisa bermanfaat untuk kita semua. terima kasih.

  10. mia Says:

    “urang teu bisa embung najan
    kagandrung sagunung , urang teu
    bisa nolak najan duriat sajagat” nih artinya apa bro


  11. *euleh2 maju terus desa sidamulya*
    >>>Ngabusdam<<Ngarumpul Boedak Sidamulya<
    "!!Asoy Geboy Ucus!!"

  12. Nona Says:

    Saya ingin kenal 4angka

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s