Gotong-Royong : kegiatan ini sudah menjadi ciri khas bangsa Indonesia yang terkenal dengan jiwa kebersamaan. Kegiatan gotong-royong di desa Tegaljugul lebih kental dan merambah berbagai kegiatan baik bersifat kepentingan individu (membuat rumah, ngajahul, membuat kolam, dll), maupun kepentingan bersama (membangun mesjid, sekolah, mushala, pos ronda dan lain-lain).

mesjid2

Gambar : Masyarakat Tegaljugul bergotong royong membangun Mesjid beberapa tahun yang lalu.

 

 

 

masjid

Mesjid Tegaljugul sekarang………………………….

6 Balesan to “Gotong Royong”

  1. Dabon Says:

    em. . . . .
    coba lamun blog ieu aya samemeh nga bangun mesjid. meureun leuwih rame tibatan nu kaalaman ku ku kuring. secara pribadi sareng ART (Anak Rantau Tegaljugul) anu kapungkur atos nyuhunkeun sumbangan dana kanggo audio mesjid ngahaturkeun rebu-rebu nuhun kasagenap putra putri tegaljugul anu tos nyisihkeun rejeki sareng waktuna kanggo nyukseskeun perangkat audio ieu.mugi-mugi kasaean putra sareng putri tegaljugul dibales ku Allah manglipetlipet. teu hilap kanggo koordinator2 disetiap daerah saperti : bekasi-karawang,tangerang,jakarta,wilayah 3 cirebon,jambi nu dipimpin ku kang Wowo (putrana Bp. Luhri)sareng nuhunkeun dihampura kadulur-dulur anu teu kadongkapan kupanitia atanapi teu kaharewosan maklum lah paruemeun obor cek orang amrik mah.
    Sakali deui nuhun sareng nyuhun keun dihapunten atanapi ikhlasna upami aya cariosan anu nyugak sarengdana anu kaangge. Wasallam

  2. udin jalal Says:

    Alhamdulillah,mudah mudahan tina sugrianing cita cita urang tercapai sadayana,Oge desa urang sing di leubeutkeun kana Baldatuun toyibatuun warobul qapur.

  3. udin jalal Says:

    Alhamdulillah,mudah mudahan tina sugrianing cita cita urang tercapaai sadaya,.Oge desa urang sing di leubeutkeun kana Baldatuun toyibatuun warobul qapur.

  4. Udin Jalal Says:

    Alhamdulilah, mudah-mudahan tina sugriahning cita-cita urang tercapai sadayana, oge desa urang sing dilebetkeun kana BALDATUUN TOYIBATUUN WAROBUL GOPUR.

  5. Dabon Says:

    Amiiiiin


  6. Selamat dan sukses.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s