Halaman ieu disayogikuen kanggo bewara di seputar desa Sidamulya, atanapi kabar-kabari ti wargi-wargi di pangumbaraan.

Mangga diantos kintunan artikelna sareng tulisanana.

1. Renovasi Balai Desa Sidamulya