Halaman ieu disayogikeun kanggo baraya-baraya urang Tegaljugul anu aya dipangumbaraan.

61 Balesan to “Baraya”

  1. Dabon Says:

    Ngiring ngabsen! Hadir ah
    Kasadulur anu jauh baraya anu angang.tepangkeun abdi rano karno.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s