Sudah lami pisan simkuring tidak menulis di ieu Blog, kamarana nya anggotana mani jempling pisan tiiseun jiga di kebon poek. Cing atuh Buyut Mungkalbodas geura hudamgkeun tah anak incu sangkan ngaramekeun deui ieu Blog. Ari barudak ngora mah hese jigana ampir ka ieu blog teh, maklum sok rusuh hayang resep dina BBM (Blackberry Messenger), tp da ari di Tegaljugul mah BBM = Bubuy Boled Meletok, BB=Bubuy Boled / Boled Bangkeu penghasil karbon dioksida keur bahan hitut anu meledek….

Tos ah cape nulisna…, da moal aya anu maca ieuh…