Inna lillahi wainna illaihi raj’iun, parantos dipundut kunu rahayu dipenta kunu kawasa, menghadap sang Khaliq bapa urang sadayana Bapak H. Suhardi (Bp. H. Ulis) ramana Kang Emod, Kang Devi, Teh Lilis, Teh Nina, Neng Diah, Cep Hono sareng Neng Heni. Pamugi mantenna ditampi saniskanten amal ibadahna, maot iman ngabatun islam, ditempatkeun di sisi Allah SWT. Oge sadaya kulawargi, putra putuna dipaparin kasabaran nampi ieu cocoba.

Urang Tegaljugul/Sidamulya tangtos teu bireuk deui sareng pasti ngaraos kaicalan ku sosok beliau salaku salah sawios pepentol desa anu parantos ngabaktikeun tanaga sareng emutanna kanggo ngamajengkeun Desa Sidamulya / Tegaljugul sawaktos anjeuna ngajabat pamong desa, terutami waktos janten Sekdes. Pamugi perjuangan beliau dibales kupahala kasaean ku Allah SWT. Amiiin.