Teu karaos, ayeuna tos dugi deui ka Hari Raya Idul Adha, anu sok disarebut lebaran haji atawa lebaran Qurban. Alhamdulillah dina lebaran haji ayeuna wargi urang ti Tegaljugul aya 7an anu kapancenan ngalaksanakeun ibadah haji. Pamugi sadayana sing aya dina kasalametan kalayan dijantenkeun haji anu mabrur.

Kanggo urang sadaya anu teu acan kaparengkeun naek haji, pamugi kapayuna tiasa dongkap ka tanah suci. Kanggo samentawis urang latihan we heula, supados engke dina waktosna tos lancar. Oge kanggo wargi-wargi anu kaleresan dina dinten lebaran kaparengkeun aya rizqi, mangga urang ngalaksanakeun ibadah qurban, sakumaha anu tos dicontokeun ku kanjeng nabi Ibrahim As sareng kanjeng Nabi Muhammad SAW. Kanggo domba atanapi sapi na mangga pesen we ka Wa Saku, conto2na aya dihandap ieu.