Numutkeun bewara panganyarna anu dikintun ku Cep Yudi Zambronx,  renovasi bale desa sidamulya / tegaljugul tos rengse 60% – 70%. Ayeuna nuju posisi finishing. Kanggo langkung jentre mangga uningaan foto di handap ieu.

Mugi2 sing enggal rengse.

Salam,
Rastono