Kanggo kadang wargi urang Sidamulya/Tegaljugul dimana bae ayana simkuring salaku admin Tegaljugul Community seja ngucapkeun wilujeng taun baru 2013. Pamugi dina taun ieu urang sadaya kenging panangtayungan ti Allah SWT, seueur rezekina, ditebihkeun tina balai, sareng langkung sukses. Aamiin yaa rabbal alaamiin…

Advertisements

Kanggo wargi-wargi urang Tegaljugul dimana bae ayana, simkuring neda sihapunten lahir sinareng bathin boh bilih aya cariosan anu kirang merenah, seratan anu matak tugenah sarta aya tingkah laku anu matak jaheut kana manah. Oge teu hilap ngucapkeun “Wilujeng Ngalaksanankeun ibadah puasa” pamugi urang tiasa meningkatkan ibadah, sareng ibadah shaum urang ditampi ku Allah SWT.

Kanggo pangemut-ngemut ka sadayana, geuningan sesepuh urang anu parantos menjabat sebagai Kepala Desa Tegaljugul /Sidamulya parantos ngantunkeun urang, diantawisna :

1. Bp. Kuwu Maskar  (alm) : ramana Bapa Oom anu linggih di Yogyakarta

2. Bp. Upen Suparno (alm) :

3. Bp. Raki Jaiman (alm) : (Sabtu, 7 Juli 2012)

Oge para sesepuh sanesna :

1. Bp. H. Suhardi (alm) mantan Sekdes, ramana Kang Hono

2. Bp. Saim Abdilah (alm) mantan Kesra

3. Bp. Damsuri (alm) sesepuh keagamaan

Hayu urang sami2 ngadu’a pamugi sadaya amal ibadahna anu parantos ngawangun desa Sidamulya / Tegaljugul ditampi ku Allah SWT, sarta diparinan nikmat kubur, digolongkeun ka umat kanjeng Nabi Muhammad SAW. Amiiin….

Sudah lami pisan simkuring tidak menulis di ieu Blog, kamarana nya anggotana mani jempling pisan tiiseun jiga di kebon poek. Cing atuh Buyut Mungkalbodas geura hudamgkeun tah anak incu sangkan ngaramekeun deui ieu Blog. Ari barudak ngora mah hese jigana ampir ka ieu blog teh, maklum sok rusuh hayang resep dina BBM (Blackberry Messenger), tp da ari di Tegaljugul mah BBM = Bubuy Boled Meletok, BB=Bubuy Boled / Boled Bangkeu penghasil karbon dioksida keur bahan hitut anu meledek….

Tos ah cape nulisna…, da moal aya anu maca ieuh…

Para penggagas Blogger Tegaljugul berkumpul di rumahnya Buyut Mungkalbodas di caket Tajug Kaler tanggal 31 Agustus 2011 untuk membicarakan langkah-langkah selanjutnya untuk menghidupkan Blog Tegaljugul dan Facebook Tegaljugul. Haturnuhun ka neng Sofi anu tos ngiring hadir, sok sanaos teu dugi ka rengsena….

Mangga diantos kagiatan salajengna…..

MENGUCAPKAN :

SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI

1 SYAWAL 1432 H

MOHON MAAF LAHIR DAN BATHIN

Tidak terasa lagi sekarang sekarang sudah menginjak tahun 2011, jumlah hitungan umur makin bertambah, namun tanpa kita sadari sisa jatah umur kita sudah dikurangi lagi 1 tahun. Mudah2an di tahun 2011 kita bisa merenungkan, apa yang sudah kita lakukan dan apa yang akan kita kerjakan. Jangan sia2kan berkah umur yang telah diberikan Allah. Karna qta tidak pernah tahu kapan Allah akan memanggil qta. Semoga qta kembali keharibaannya dalam kondisi Husnudzon….. Amiiin…

Inna lillahi wainna illaihi raj’iun, parantos dipundut kunu rahayu dipenta kunu kawasa, menghadap sang Khaliq bapa urang sadayana Bapak H. Suhardi (Bp. H. Ulis) ramana Kang Emod, Kang Devi, Teh Lilis, Teh Nina, Neng Diah, Cep Hono sareng Neng Heni. Pamugi mantenna ditampi saniskanten amal ibadahna, maot iman ngabatun islam, ditempatkeun di sisi Allah SWT. Oge sadaya kulawargi, putra putuna dipaparin kasabaran nampi ieu cocoba.

Urang Tegaljugul/Sidamulya tangtos teu bireuk deui sareng pasti ngaraos kaicalan ku sosok beliau salaku salah sawios pepentol desa anu parantos ngabaktikeun tanaga sareng emutanna kanggo ngamajengkeun Desa Sidamulya / Tegaljugul sawaktos anjeuna ngajabat pamong desa, terutami waktos janten Sekdes. Pamugi perjuangan beliau dibales kupahala kasaean ku Allah SWT. Amiiin.